IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почивка навсякъде и по всяко време

13 май 2015 12 38

Колекцията Cruise на Bottega Veneta

Снимка: Bottega Veneta

Снимка: Bottega Veneta

Основната концепция на предложенията се стреми да материализира идеята за внасяне и повдигане на настроението с помощта на цветове. Акцентът пада върху разнообразието от материи, а силуетите се придържат към строгите и прави кройки.

Панталони с ръб и 7/8 дължина оптически издължават визията и внасят до голяма степен усещането за делови дрескод. Якетата преминават в тропическооранжев тренч, а плетивата с графични принтове са своеобразно почитане на майсторството на изработка с пачуърк техника.

Семплата, изчистена, но сложна визия е лесна за комбиниране и позволява свободно експериментиране с ефект на наслояване. Практичността достига ново ниво в модата и дава възможност на клиентите да използват предложенията не само за почивката, но и за полетите между екзотичните дестинации.

Полите и роклите са с външен шев и психеделичен десен от полка точки, скриващ се между плисе. Тюлът е използван по-скоро за постигане на ефект на сянка, отколкото като основа.

Засегната е пряко културата на правилното използване на аксесоари – тази част от визията, която внася разнообразие.

Чантите са изработени във формата на диамант и се явяват идеалният завършек на цветните, тропически силуети.

Практичният гардероб, който Bottega Veneta създават със своята колекция Cruise 2016, можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари