IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт и моделите – супергерои

18 май 2015 12 00

Клипът към песента „Bad Blood“

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Цялата минала седмица бе белязана основно с едно събитие, комбиниращо в себе си умело както модната индустрия, така и музикалната – новото видео на Тейлър Суифт.

Певицата малко по малко загатваше на своите фенове какво предстои със специални постери, разкриващи коя героиня е всяка от нейните приятелки.

Говорейки за приятелки, екипът от гости във видеото е забележителен – виждаме най-красивите жени, сред които Кара Делевин, Джесика Алба, Карли Клос, Лили Олдридж, Селена Гомес и иконата Синди Крауфорд.

Поредната изненада в песента е участието на рапъра Кендрик Ламар, който не просто, че се появява в клипа, но и изпълнява две различни версии по време на проекта.

Сюжетната линия на видеото представя Тейлър Суифт в ролята на „Катастрофа“, която побеждава своите врагове, или по-скоро приятелки в истинския живот, в ролите на опозиция.

Постерите са заснети в черно-бяла стилистика с червени акценти и до голяма степен ни напомнят за рекламните кадри на филма „Убий Бил“ на Куентин Тарантино с участието на Ума Търман.

На 17 май видеото дебютира официално по време на музикалните награди за 2015 година на „Billboard“, а вие можете да го видите тук:

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

гост ( преди 8 години )
Ей грозник, ти сигурно и насън не си виждал по красива жена от Taylor Swift
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
TEYLAR HATER ( преди 8 години )
ХА! ХА! ХА! ХА! ХА! ХА! ХА! ХА! ХА! Тъкмо смятах че не може да стане по грозна, но сега виждам че може! ОООООООООООООООООООООООООО и още как!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар