IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роузи Хънтингтън Уайтли – История на голото тяло

30 май 2015 12 00

Красавицата показа пълния си потенциал

Снимка: Lui

Снимка: Lui

За да си модел на Victoria's Secret, със сигурност трябва да притежаваш едно качество – никакво притеснение да показваш завидните си форми и без притеснение да провокираш мъжкото съзнание.

От всички фотосесии на Роузи Хънтингтън Уайтли сме се убедили, че красавицата не просто, че не отстъпва по нищо на своите колежки, но и ги води.

Провокацията на 28-годишната блондинка винаги е била от този тип, който оставя по нещо и на въображението. Досега.

Мъжкото списание Lui дърпа завесите и разказва историята на перфектното тяло на Роузи Хънтингтън Уайтли.

Изданието за месец юни 2015 година е своеобразен комплимент от дуото Луиджи Даниеле и фотографа Янго.

На кадрите виждаме модела само и единствено с прозрачен тренч на Burberry, който по-скоро акцентира върху перфектните ѝ форми, отколкото да прикрива.

Сексапилният бански е без горна част, а бижутата са вдъхновени от обхождащи тялото метални змии. Кадрите представят култивирана класна чувственост на истинската жена, олицетворена от ексзвездата на Victoria's Secret – Роузи Хънтингтън Уайтли.

Към момента нежната половинка на Джейсън Стейтъм бележи много големи успехи и натоварен график – собствена линия бельо, ревюта, фотосесии и, разбира се, дебютът ѝ на голям екран в превърналия се в хит „Лудия Макс: Пътят на яростта“.

За щастие това далеч не е първата гола фотосесия на Роузи – вече я видяхме в началото на годината в онлайн изданието Violet Grey.

Можете да видите кадрите за мъжкото издание Liu в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари