IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-срамните проблеми с банските костюми

11 юни 2015 10 26

И техните решения

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Най-хубавата модна страна на високите температури е, че позволява да бъдем безгрижни през целия ден на нашата почивка.

Цяла година чакаме момента, в който ще захвърлим строгите дрехи от ежедневния ни офис дрескод и ще заменим костюма единствено и само с бански.

Удобството да чувстваме лекота е лукс, който не можем да си позволяваме постоянно, затова е редно да извлечем максимума от ситуациите, които го предоставят като възможност.

За съжаление, всяко хубаво нещо има и своята негативна страна – понякога банските костюми могат да бъдат много коварни и дори да ни накарат да се засрамим.

Представяме ви най-често срещаните неудобства и проблеми с плажния „комплект“ и техните решения.

1. Проблемът: Странни и неособено красиви разлики с тена

Решението: Придържайте се към прости модели бански костюми, които нямат презрамки. Помислете два пъти, преди да купите тази нестандартна, красива, но и неудобна кройка с дълбоки акценти и разрези. Вместо това, можете да замените формата с принт – потърсете флорални елементи, полка точки и неонови цветове.

2. Проблемът: Няма плътно прилепване и се „разхлабва“ на места

Решението: Този проблем обикновено е по-често срещан при горнищата с триъгълна форма, тъй като те се разместват много по-често и лесно от останалите. За да си спестите възможни неудобни и понякога дори срамни ситуации, потърсете модели с двойни презрамки, закопчаване и подплънки. По този начин ще подпомогнете чашките и ще задържите долнището там, където му е мястото.

3. Проблемът: Бански, който показва повече, отколкото искаме

Решението: Да, много са сексапилни моделите, които акцентират върху женствените извивки, но тази мисъл изчезва на мига в момента, в който огромна вълна се запъти към нас. След отдръпването на водата е по-вероятно да сме показали повече, отколкото ни се иска. За да не изпадате в такава ситуация, помислете над модела – модерни са ретро вдъхновените модели, които имат допълнителен набор на долнището. Той покрива корема малко под пъпа и освен, че е красив, оформя тази част от тялото, осигурявайки стабилност и сигурност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари