IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че сте добри в пазаруването

15 юни 2015 05 16

Вижте дали ги имате

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Има жени, които просто са истински таланти в пазаруването. Тук не става въпрос да разполагате с безлимитна сметка в банка или денонощен контакт с личен стилист – така всеки може.

Говорим за притежанието на точно този рядко срещащ се нюх или талант, с който хем да купувате според актуалните тенденции, хем да се справяте със задачата без да се налага да искате заем в края на месеца.

Прегледайте всички признаци на майсторите в пазаруването и вижте дали притежавате някои от тях.

Ако да – поздравления! Ако не – винаги можете да научите нещо ново и да го приложите в своя шопинг ритуал.

1. Винаги проверявате за безплатна доставка и отстъпки

Първите винаги са първи. Преди да започнете с търсене в даден сайт за онлайн пазаруване, задължително проверете дали има възможност да получите някакво намаление или безплатна доставка. Все повече стават промоциите, които целят да ви спечелят като клиент – възползвайте се.

2. Уведомяват ви за разпродажби

След като вече сте изпробвали даден сайт или отказвате да изневерявате на любимия си магазин, задължително се записвате да получавате съобщение за разпродажби. По този начин можете да изчислите точно следващото си посещение и то определено ще бъде изгодно.

3. Винаги имате план за пазаруване

С дрехите и модните аксесоари нещата са същите като със супермаркетите – никога не ходите в тях гладни или по-конкретно, без вдъхновение или дадена идея за визия. В противен случай рискувате да купите нещо, което или никога няма да облечете, или съвсем скоро ще върнете обратно.

4. Обръщате внимание на материите

Не се притеснявайте да пипате предложенията в магазините и да проучвате добре от какво са изработени. Обикновено съставът е изписан подробно върху етикета на дрехата или аксесоара. Това е единственият начин да проверите дали ще се чувствате комфортно когато облечете новата си придобивка или няма смисъл дори да я пробвате.

5. Не правите твърде големи компромиси с цветовете

Всяка жена може да прецени сама за себе си кои цветове отиват на комбинацията и типа кожа-коса-очи. Ако наистина пазаруването ви се отдава, ще знаете докъде можете да стигнете и какво да си спестите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари