IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции пролет-лято 2015: Актуално за сезона

18 юни 2015 13 31

Какво да носим през топлите месеци

Снимка: shop.tialoto.bg

Снимка: shop.tialoto.bg

Модният подиум направи своеобразен реверанс към романтичния полъх от 70-те, напомни ни за милитъри стила, експериментира с дантелата и морските акценти, и селектира най-актуалното за пролет-лято 2015.

Визиите се завърнаха към комбинацията от нежност и женственост без да забравят класическата елегантност и усещане за изтънченост.

Тези тенденции обрисуваха задължителните компоненти, с които да попълним гардероба си и да прекараме красиво дългите летни дни и нощи.

Стилистите дават своите безценни съвети за това, как да изберем най-доброто за ежедневния ни силует от модната индустрия и нейните предложения.

Ето към какво трябва да се придържате това лято.

1. Дързост

Не се страхувайте да експериментирате и да демонстрирате своята индивидуалност във всеки един удобен момент. Градската джунгла може да се превърне в изцяло ваша територия с гащеризон в актуалните за този сезон топли цветове като каки, маслиненозелено, бежово и охра.

2. Дантела

Това лято дантелата се връща към романтиката на 70-те години. Ретро полъхът се усеща с ефирни материи, които си играят деликатно с прозрачността и разкриват летния загар. Не пропускайте едрата дантела и красивите декорации с нея върху леки и женствени рокли.

3. Море

Морските принтове са се утвърдили през годините като задължителната класика за лятото. Можете да се спрете на дълга и широка пола в класическа комбинация от черно и бяло.

4. Бяло

Цветът, характеризиращ се с чистота и невинност, не трябва да се пренебрегва и този сезон. Голямо предимство е, че можете да експериментирате смело с всякакви видове аксесоари в различни, контрастни цветове.

5. Бонбонени цветове

Безгрижните дни често се асоциират с детските години и незабравимите игри. Ако не сте загубили детето във вас, изразете това с пастелни и закачливи тонове. Нежна праскова, мента, бледожълто и корал се завършват и изпъкват във визията с обувки в неутрален цвят.

6. Бизнес стил

Ако не искате или просто нямате възможност да изневерите поне за малко на бизнес стила, монохромната комбинация от черно и бяло е добър избор. Класическите цветове са идеални за бизнес срещи, а цветните обувки могат да внесат настроение в иначе строгата линия на силуета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари