IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид – гореща съблазнителка

2 юли 2015 10 50

Моделът в поредната фотосесия

Снимка: Vogue, Бразилия

Снимка: Vogue, Бразилия

Вече все по-често виждаме Джиджи Хадид на луксозните страници на модната библия в различните държави.

След като се порадвахме на американската красавица чрез новата ѝ изява за австралийския Vogue през миналия месец, за горещите летни дни имаме възможност да я видим отново.

20-годишният модел, който дава заявка да постави своето име в класацията на най-известните лица на модната индустрия, позира отново за Vogue, но този път в бразилското издание за месец юли.

Перфектното тяло на блондинката е основният акцент във фотосесията, а то е подчертано с нежни силуети и феерични визии.

Контрастите характеризират цялостната концепция на кадрите – открояват се комбинации между плътно прилепнало и широко, спортно с елегантно и цветно с монохромно.

Джиджи Хадид определено умее да влиза в образи и фотосесията е доказателство за това. Виждаме я един път като спортно момиче, а след това като фатална изкусителка на висок ток и сексапилна къса рокля.

Някои от кадрите са заснети в черно-бяла стилистика, която не може да прикрие съблазнителният поглед и пози на американката.

Панталони, кожени аксесоари и блузи на марки като Giorgio Armani, Burberry и Dior са заснети от професионалния обектив на Енрике Жендре, а смелата стилистика е дело на Луис Фиод.

Можете да видите предизвикателната Джиджи Хадид в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари