IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-честите проблеми с обувките

7 август 2015 07 01

3 бързи решения

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Обувките са една от най-големите страсти на повечето жени. Тези малки съкровища лесно могат да ни накарат да се чувстваме така, сякаш не ходим по земята, а летим.

Ако към това добавим и повдигането на самочувствието, всичко се нарежда идеално. Въпреки тези неоспорими факти, обувките могат да бъдат и много коварни.

Дори и най-малкото стягане може да превърне дългоочаквано събитие в истински ад, който дълго да помним... в буквалния смисъл.

Тъй като всеки един проблем си има решение, решихме да вдигнем завесите над три от най-често срещаните неприятни ситуации, за да не ви се налага повече да изпитвате дискомфорт.

1. Пързалящи се подметки

Много често, чисто новите обувки имат все още гланцирана подметка, която лесно може да стане причина за някое акробатично падане или поне една странна, стресната физиономия. За да избегнете това, можете лесно да залепите грапава хартия на подметките. По този начин не просто, че няма да се парзаляте, но след като падне вашето допълнение, подметките вече ще са без лаченото си покритие и няма да имате проблем.

2. Петна върху велур

Велурът е много лесен за цапане, без значение в какъв цвят е. Ако любимите ви обувки са именно от тази материя, но не можете да ги носите постоянно просто, защото след всяко обуване трябва да ги изперете, то използвайте малка пиличка. Говорим за хартиените такива, които са с най-мека повърхност. Потъркайте петната и по този начин ще ги почистите.

3. Ботуши без форма

Ако имате високи ботуши, които винаги, когато не са на краката ви, губят своята форма, използвайте обикновени бутилки. Най-добре е да поставите бутилката във вътрешната част на ботуша, за да може тя да придържа меката горна част.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари