IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моменти на близост с бижута

20 август 2015 05 00

Tiffany & Co с ода за любовта

Снимка: Tiffany & Co

Снимка: Tiffany & Co

„Tiffany Infinity“ е вдъхновено от неспирната енергия и живот на древните символи, преобразени по един съвременен начин, давайки им съвсем нов облик.

Практичността се вплетена в ювелирното майсторство с възможността за съчетание във всеки личен стил, независимо дали става въпрос за вечерен или ежедневен силует. В крайна сметка, диамантите само завършват визията.

Рекламната кампания е издържана в черно-бяла стилистика и е заснета от легендарния фотограф Марио Соренти.

На кадрите откриваме забележителен ефект за наслояване на бижутата така, че да покажат разнообразието от чувства и еволюцията на всяка една от колекциите. Проектът се фокусира не толкова върху личния стил с диаманти, колкото върху ценените отношения на приятелство и любов.

Сестрите Лангли Фокс Хемингуей и Дрий, моделите Криста Кобер и Иман Хамам са в компанията на Даутцен Крос и нейният син, който официално прави своя дебют в рекламна кампания.

Новите лица на ювелирната марка представят нагледно отношенията между хората, демонстрирайки топли чувства и привързаност.

Можете да разгледате всички кадри в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари