IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деца на 90-те: Незабравими тенденции

6 октомври 2015 14 04

С какво израсна това поколение?

Снимка: Amici

Снимка: Amici

Изглежда че всяко десетилетие има своите емблематични модни тенденции, които малко по малко се прокрадват и в актуалните ни допълнения към гардероба.

Но има и някои аксесоари, които със сигурност не просто се завръщат, но и се установяват.

Връщаме се обратно в годините, в които мъжките бой банди и Бритни Спиърс владееха положението.

Време, което със сигурност ще ни накара да си спомним с умиление детството. Прегледайте някои от най-открояващите се компоненти на гардероба на жените през 90-те години и извадете някой и друг забравен албум на Spice Girls или Джъстин Тимбърлейк (да, тогава той беше симпатично къдрав и русоляв) за фон.

Снимка: Topshop

1. Дънки с висока талия

Бяха ни любимите. Точно този модел, за който завиждахме на майките си или не спирахме да носим във всякакви съчетания. Изненадващото е, че с днешна дата дънките с висока талия не просто, че правят завръщане, но и ни харесват точно толкова, колкото и преди.

Снимка: Topshop

2. Къс топ

Помните ли този модел къс топ с тънки презрамки? Да, именно тази горна част, която най-често асоциираме с присъствието на тънко райе. Класически модел, който откриваме постоянно върху любимите си звезди и в настоящия момент.

Снимка: Madewell

3. Обемна риза с принт

Тези ризи обикновено намираха своето приложение най-вече около кръста. В моментите, в които бяха облечени, се комбинираха със споменатия горе къс топ, но в бяло.

Снимка: Amici

4. Шал

Шаловете през 90-те години бяха символ на бунтарския дух във визията. Най-често се срещаше на главата, а разнообразието от цветове предразполагаше съчетанието с всякакви дрехи.

Снимка: Zara

5. Дънкова пола

Мечтата на всяко момиче от 90-те години се състоеше в притежанието на един модел дънкова пола, която задължително се носеше с висока талия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари