IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които показаха истинските си тела

19 октомври 2015 08 39

Известни личности без фотошоп

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Фотосесиите в модните списания безспорно представят моделите в една светлина, в която думата „съвършенство“ някак си звучи семпло и недостатъчно.

Задаването на критерии за красота се извършва с идеята, че това са истински хора, които диктуват правилата и концепцията за това, което се възприема за перфектно при жените.

Всяка една част от тялото на тези дами се показва в идеални пропорции и тази илюзия често не удържа на действителността, отразена в папарашките снимки.

От другата страна застават дамите, които често виждаме в подобни фотосесии, но без свян показват истинските си форми в личните профили в Instagram.

Там, където няма Фотошоп и се вижда всеки един недостатък, бил той и незначителен на пръв поглед.

Борбата срещу нереалистичните критерии за красота и почти невъзможните стандарти за следване е съвсем реална, а голямата особеност е, че се води от самите модели.

Ето част от дамите, които публикуваха в Instagram истинските си тела и показаха, че се гордеят с тях повече от всякога!

1. Селена Гомес

Бившата любима на Джъстин Бийбър бе критикувана многократно заради няколко качени килограма. Обикновено известните личности се обиждат на подобни забележки и запретват ръкави във фитнеса. Селена обаче далеч не се поддаде на мнението на околните и не просто, че не се промени, но и доказа, че по никакъв начин не се срамува от формите си. Певицата без свян публикува снимка в личния си профил в Instagram по бански и доказа, че е над нещата.

2. Криси Тейгън

Въпреки че многократно е разказвала, че внимава какво яде и не е слаба по природа, Криси Тейгън е горда със своето тяло. Красавицата, която предстои да стане майка, публикува снимка, на която показва синини по краката и видими стрии. Разбира се, съпругата на Джон Леджънд подходи с присъщото за нея чувство за хумор и на писа, че нейните стрии казват „Здрасти“.

3. Ашли Греъм

Ашли е модел на бельо, предназначено за по-едри дами. Брюнетката навлезе в модната индустрия с желанието да промени тенденциите за слаби момичета, често с болнав вид и успя да се наложи сред големите имена в бранша. Нейните фотосесии се характеризират с минимален брой корекции и със сигурност тялото ѝ е такова, каквото е и в действителност.

4. Лена Дънам

Звездата обожава модата и постоянно споделя свои снимки в различни визии. Когато става въпрос за тяло и критерии за красота, Лена Дънам не се притеснява дори за секунда да покаже своите несъвършенства.

5. Ким Кардашян

Ким Кардашян винаги е била изключително провокативна и многократно е правила заявка за това, че по никакъв начин не изпитва притеснения за начина, по който изглежда. Виждали сме вече голото ѝ тяло преди, по време и след бременността, а сега като че този цикъл се повтаря отново. Важното е друго – съпругата на Кание Уест е горда със своите извивки и каквото и да говорят хората, няма значение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
А, аз си мислех, че съм дебела! :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар