IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модните икони, които не завършиха висше – Част 2

29 октомври 2015 07 00

Личностите, които така и не взеха диплома

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Модната индустрия постоянно налага нови и непознати досега лица, които за изключително кратко време успяват да се утвърдят като музи на дизайнерите.

Някои от тях не се задържат дълго на небосклона и звездите им бързо залязват. Безспорно обаче съществуват икони, които от своето навлизане до днес, защитават титлите на успешни, реализирани и обичани от цял свят.

Техните кариери са вдъхновение за милиони хора по света, а ежедневието и успехите им дават пример, че всичко е възможно.

Интересен факт около повечето хора, обвързани и олицетворяващи бранша е, че голяма част от тях разбиват клишето за връзка между успехите и висшето образование.

Представяме ви втората част на известните личности от модата, които изградиха своите империи и се наложиха като критерии без дори да са завършили университет.

1. Джорджо Армани

Армани напуска медицинското училище в университета в Болоня в момента, в който осъзнава, че мрази да гледа кръв. Другата причина е осъзнатата страст и желание да гради своето бъдеще и кариера в модната индустрия.

2. Хайди Клум

Супермоделът поставя началото на своята кариера в момента, в който завършва средното си образование.

3. Джейсън Ву

Ву също е бил записан в Parsons, но прекъсва своето образование заради стаж много преди да получи диплома.

4. Майкъл Корс

Дизайнерът от едноименната модна къща е прекъснал университет след само два семестъра. Причината – да започне своята кариера в модата.

5. Ралф Лорън

Емблематичната икона прекъсва бизнес образованието си, за да създава дизайн на вратовръзки. В същата година представя Polo Ralph Lauren.

6. Рийз Уидърспун

Блондинката така и не завършва висше образование в Станфорд, за да може изцяло да се отдаде на своята кариера. В началото на тази година Рийз представи своята нова марка, която кръсти на баба си и дядо си.

Първата част на модните икони, които не завършиха висше училище, можете да видите тук.

Смятате ли, че ви трябва висше образование, за да бъдете успешни? Споделете своето мнение с нас!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари