IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнични дни с Карли Клос

3 ноември 2015 05 45

Моделът с новите предложения на Kate Spade

Снимка: Kate Spade

Снимка: Kate Spade

Когато летните дни официално приключат, цялото ни съзнание се съсредоточава върху предстоящите зимни празници.

Те са тези моменти, в които най-силно оценяваме домашния уют и имаме време най-накрая да обърнем внимание на красотата, която стилните аксесоари притежават.

Когато Карли Клос застане пред обектива, за да ни помогне по-бързо да превключим на зимно празнично настроение, със сигурност нещата стават една идея по-луксозни и впечатляващи.

Моделът се завръща за специалната рекламна кампания на Kate Spade към празничния сезон Holiday 2015 година и изглежда повече от добре.

Една част от кадрите са заснети на фона на студио, а за втората половина Карли Клос излиза на улиците на Ню Йорк, за да завърши проекта с бутилка шампанско на задната седалка на кола.

Фотограф на кампанията е Емма Съмертън, а забележителен е постигнатият ефект за фокусиране върху новите предложения за чанти и обувки на марката.

Тъй като празниците са основно изградени от забавления, кадрите включват многобройни бутилки шампанско, панделки за подарък и дори кучето на Карли Клос.

Можете да почерпите малко празничен дух с Карли Клос от нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари