IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Местата, на които можем да облечем каквото искаме

6 ноември 2015 07 10

5 специфични случая

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Няма как да отречем, че модната индустрия обича да налага правила за това, как да се обличаме на различни събития.

Именно от това идва и правилото, че на сватба не трябвало да се ходи с бяло и, разбира се, че клиновете не са панталони.

Но докато се любуваме на красивите предложения на различните марки и богатото въображение на дизайнерите, събираме смелост да признаем, че обичаме да носим... каквото си поискаме.

Както това, че голяма част от силните ни половинки ни харесват и в дънки и спортно горнище не означава, че ще ни откажат да прибягваме до женствени силуети, така и ние имаме модни правила, които си изискват неспазване.

В този ред на мисли открихме поводите, в които е позволено да поставим комфорта си на първо място.

Ето кога можем да облечем каквото си поискаме.

1. Във фитнеса

Разбира се, че спортните екипи могат да изглеждат много красиви и модерни, но по-често предпочитаме шорти, спортен сутиен и обикновена тениска. Всичко, което ви позволява да се движите спокойно и не изисква през пет минути да се оправяте, е абсолютно приемливо. Няма никакво значение дали сте съчетали всичко цветово.

2. Вечерна среща

Факт е, че не всяка среща изисква да облечете късата черна рокля, токчетата и да използвате пълната палитра от гримове, която имате. Понякога маратонките са чудесен избор, ако ще ходите на кино или просто искате да хапнете пица заедно. Обещаваме ви, че няма да развалите нищо, ако изглеждате така, както сте през деня.

3. Докато си почивате

Без да го планирате, започнахте да гледате всички серии на някой интересен сериал? Няма никакво значение дали сте сложили най-старата и удобна тениска на света – в крайна сметка, никой не ви вижда и можете да правите каквото си искате.

4. В леглото

Най-хубавата част от деня понякога е моментът, в който сте се прибрали вкъщи и сте сложили любимата си пижама. Дори тя да е на огромни мечета или да се състои от широка тениска и мъжки боксерки, няма нищо, което да я замени.

5. Под дрехите

Понякога не откриваме по-добро решение от боксерките или един и същи модел сутиен, но в различни цветове. Ако това е съдържанието на гардероба ви, абсолютно приемливо е. Не е нужно да имате цялата колекция на Victoria's Secret.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари