IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Болезнени проблеми с обличането през зимата

5 януари 2016 07 00

Предизвикателството на дрехите през студения сезон

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Алармата ви звъни с мелодия, която вече буквално мразите, защото знаете, че е време да станете от топлото легло и да започнете деня си.

Започвате да се въртите и едва когато отваряте очи виждате, че навън не просто е мрачно, но и студено.

Разтягате се, отвивате топлата завивка и мигновено обратно се завивате, защото Боже, колко е студено.

Не е дори хладно... температурата е замръзващо ниска. В този момент усилието да се облечете ви изглежда непосилно, а дори не става въпрос да обмислите точно какво да съчетаете като дрехи.

Всички сме минавали през тези трудни и болезнени периоди и поради тази причина, събрахме на едно място всички проблеми, които жената има с обличането през зимните дни.

1. Изключително трудно е да станете от леглото. Наистина! Имате усещането, че няма сила на света, която да ви накара да си причините този меко казано физически дискомфорт.

2. Естествено, времето е много по-студено, отколкото бе обявено в прогнозата. Имаме чувство, че понякога синоптиците си измислят температурите, защото им е неудобно да споделят колко в действителност ниски са те.

3. Прекарвате безумно много време под душа. Това е и мястото, на което имате възможност да си спомните за топлите летни дни, в които носехте къси панталонки и тениска. И никога не са ви липсвали повече.

4. И идва време да се облечем. Топли дрехи. Имаме нужда от топли дрехи... на секундата.

5. Единственото, което искате да облечете, е пижамата. За моменти обмисляме точно колко странно ще е, ако просто се появим в офиса с това, с което спим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари