IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актуалните палта за зимата

17 ноември 2015 15 10

Нови предложения от luxylu.bg

Снимка: Luxylu

Снимка: Luxylu

Понижаването на температурите и промените в климатичните условия налагат едно прецизно преобразуване на женския гардероб.

Идва времето, в което плътните дрехи заменят леките такива, а най-добрият ни приятел става красивото палто.

Връхната дреха е сред най-ценните компоненти на силуета, тъй като съчетава в себе си едновременно съвременна визия, модерни кройки и практични материи, с които не просто да изглеждаме добре, но и да ни бъде топло.

Тенденциите за сезона диктуват разнообразие от цветове, отговарящи на всеки личен стил и индивидуалност.

Селектирахме за вас специалните предложения на водещата българска модна марка Luxylu.

Материалите, които се използват за изработката на всяко едно от палтата, са предимно смеси с голямо или 100% съдържание на естествени суровини.

Разгледайте и открийте своето желание в новите облекла!

Палто Мая, цена: 159,00 лева

Палто Мая

Вълнено палто в комбинация на основен плат и дискретна цветна гарнитура. Силно вталена горна част. Висока талия, подчертана от вграден колан, в съчетание с лек обем на долната част придава на дрехата елегантна женствена визия.

Палто Станислава, цена: 159,00 лева

Палто Станислава

Елегантно вълнено палто с качулка. Удобна и практична дреха, която пази от студените ветрове. Стилно палто, украсено с множество декоративни шевове.

Палто Валентина, цена: 148,00 лева

Палто Валентина

Вълнено палто в комбинация от два цвята. Палтото е вталено в горната си част, а от талията се разширява посредством симетрични чупки и кокетно покрива извивката на ханша. Гърбът е леко издължен и завършва при подгъва в лека дъга. Това придава на дрехата различна, екстравагантна визия. Динамика в палтото придават и комбинациите от контрастиращи цветове.

Палто Сиси, Цена: 148,00 лева

Палто Сиси

Вълнено палто в комбинация от подплатена с вата промазана материя. Различно и запомнящо се със своята женствена елегантност, палтото дава увереност и самочувствие във всяка една ситуация.

Палто Сима, Цена: 146,00 лева

Палто Сима

Вълнено палто с права класическа линия и двуредово закопчаване. Елегантен висок ревер, който визуално издължава фигурата. Ефектна подплата с леопардов мотив. Стилно и семпло, удобно и практично.

Очаквайте скоро специалната игра с награди на Tialoto и Luxylu.bg!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари