IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнично вдъхновение в прически: Аня Рубик – Част 2

18 декември 2015 09 00

Как да постигнем визиите на супермодела

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Известните модели често са основно вдъхновение и муза на световните дизайнери в изработването на нови колекции.

Когато става въпрос за жените, известните лица са повод да вземем няколко добри идеи за своята визия.

Тъй като имаме доверие на хората, които работят в индустрията и задават тенденциите, никога не е лоша идея да „откраднем“ някоя и друга прическа.

Представяме ви втората част стилни предложения от Аня Рубик, с които можем спокойно да посрещнем предстоящите празници.

1. Права коса

Перфектно изправената коса винаги е била символ на строга и класическа визия. Използвайте преса и разделете на прав през средата път.

2. Бохемски вълни

Защо да не се вдъхновим от спомена за лятото и да не посрещнем новата година с бохемски шик? Разделете косата на сектори и оформете с едри и големи вълни. Така ще подчертаете нежната си женственост.

3. Прибрано настрани

Този тип прически са много лесни за постигане, тъй като не изискват кой знае какво оформяне. Издърпайте кичурите от предната част и ги хванете на тила с красива шнолка. Можете да създадете малко обем като впръскате лак за коса.

4. Плитка

Страничната плитка е чудесен начин да внесете асиметричен акцент в прическата. Оформете косата и сплетете пълзяща плитка само от едната страна, като краищата плавно преливат към основата на тила.

5. Висок кок

Ако сте решили да посрещате празниците със строги силуети и прави кройки на дрехите, то внесете малко разнообразие с прическата. Високият и небрежен кок може да се яви като съвършен контрапункт, който да балансира.

Първата част на вдъхновенията в прически от Аня Рубик можете да видите тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари