IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модна раздяла: Правила, които да забравим

14 януари 2016 08 20

Какво да оставим в миналата година?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Ако има нещо, с което модната индустрия е особено известна, то това са дългите списъци с установени правила.

Избягвайте хоризонтални райета. Съчетавайте всичко перфектно. Какво да правим и какво да избягваме са въпроси, които със сигурност нямат еднозначен и кратък отговор.

Това може да бъде много стресиращо и често убива удоволствието от здравословния шопинг.

Тъй като вече сме в 2016 година, ще разрешим тази дилема по най-лесния възможен начин – един финален списък с правилата, които трябва да спрем да спазваме.

1. „Прикрий чорапите!“

Напротив – акцентирайте на тях. Винаги е красиво да съчетаете обувки на висок ток с красиви чорапки до глезен. Това е един нестандартен поглед на класическата визия и със сигурност ще привлече вниманието на всички.

2. „Можете да носите поли и рокли само с токчета“

Разделете се с това правило още сега. Опитайте да комбинирате женствена роля или пола със спортни обувки – ще се изненадате приятно от получения ефект.

3. „Всичко трябва да се съчетава“

Райета, леопардови принтове и полка точките са на практика основни цветове към момента. Носете ги с други забавни принтове от този тип, за да разнообразите силуета си.

4. „Прибирайте белите дрехи през зимата“

Този сезон белият цвят е изключително актуален. Не бързайте да прибирате дрехите в тази палитра в момента, в който завали първият сняг.

5. „Марките са много важни“

Меко казано не са. Можете много лесно да се придържате към актуалните тенденции и без да разорявате сметката си за един чифт обувки, например. Има достатъчно марки, които предлагат страхотни изделия на ниски цени.

6. „Костюмите са за офиса“

От червения килим, на който виждаме звездите, до романтична вечеря, костюмите се носят вместо женствените рокли. Задръжте нещата в ежедневен стил като разнообразите с даден акцент, като дантелен топ, например.

7. „Металните акценти са само за вечер“

Пайетите и детайлите в златно или сребърно могат да направят ежедневието ви значително по-бляскаво във всеки един смисъл на думата. Откраднете вниманието на всички и бъдете открояващата се дама в тълпата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари