IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари, които променят всичко

17 януари 2016 08 15

Модни добавки към силуета

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Имате ограничено време, за да се оправите, но за сметка на това по никакъв начин не искате да правите компромис с перфектната си визия.

Аксесоарите са нещото, което променя изцяло играта. Дори и най-семплите силуети, като тениска и деним, например, могат да се преобразят за секунди с едно масивно колие.

Заложете на нещо по-смело, като чифт обувки с принт или дантела – гарантираме, че силуетът ще ви се получава абсолютно всеки път. Вижте кои са другите аксесоари, на които да заложите.

1. Нестандартни слънчеви очила

Каквото и да облечете, завършете задължително с едни ярки слънчеви очила. Така ще акцентирате върху горната част на тялото и можете да разнообразите дори и най-класическата комбинация.

2. Копринен шал

Разнообразието от красиви модели позволява да избирате между флорални принтове, графични форми, райета, цветови съчетания и да ги съобразите с индивидуалния си стил. Смело експериментирайте с начини на връзване.

3. Цветна чанта

Модната индустрия предлага голям избор между най-различни модели чанти. Ако искате да разнообразите силуета си, заложете на малък размер с многоцветни комбинации или дори масивни метални акценти.

4. Часовник

Един от класическите аксесоари, който добавя усещане за стил, е часовникът. Без значение дали искате модерен циферблат с нестандартно разположение на цифрите или стандартен метален такъв, със сигурност ще бъдете в час с актуалните тенденции.

5. Нестандартен колан

Времето, в което задължително трябваше да съчетаваме обувките с чантата и колана отдавна е отминало. Модата премахна ограниченията в тези комбинации и позволи смело да изразим индивидуалността и усещането си за акцентиране.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари