IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим шал тази година?

8 януари 2016 10 40

Красивият аксесоар и няколко идеи

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Шаловете са от този тип аксесоари, които могат да направят буквално чудеса с визията ни.

Те успешно добавят цвят във външния вид, пазят топлината на тялото и се явяват добра алтернатива на стилното колие.

Като цяло, шалът е един от компонентите, който предоставя голям брой възможности.

Селектирахме за вас изпробваните от нас варианти за тази зима, с които да бъдете неотразими през студения сезон.

1. Завържете като вратовръзка

Този вариант на усукване около врата се явява едновременно като вратовръзка или гореспоменатото колие. По този начин заявявате индивидуалност и със сигурност изразявате позиция сред останалите.

2. Шал като колан

Красив шал с ярки цветове, завързан като колан, не просто ще подчертае тялото и извивките ви, но и ще се яви липсващата част, която идеално завършва силуета.

3. Като акцент

Увийте свободно около врата и оставете един от краищата да пада свободно върху деколтето. Целта е да акцентирате, затова подберете класически силует и нестандартен модел за шала.

4. Допълнение

Ако силуетът ви е в един цвят, завършете с шал, който да е в същата цветова палитра, но различен нюанс. По този начин ще внесете топлина и визуален контраст – нещо, което със сигурност привлича погледите.

5. Косъм

Желанието ви за луксозно усещане може да бъде изпълнено с кожена яка, която да носите като шал. Увийте около врата и бъдете смели – не се ограничавайте само с класическите цветове като черно и бяло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари