IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените на „Златен глобус“ 2016

11 януари 2016 17 00

Звездите, които буквално заблестяха

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато става въпрос за събитие от ранга на „Златен глобус“, със сигурност присъствието на червен килим е едно от нещата, които ни карат с нетърпение да чакаме появата на звездите.

Умението на известните личности да блестят винаги е красиво и доказва за пореден път, че имена от големите индустрии заслужават да бъдат пример за няколко поколения.

Бляскавата церемония по награждаване „Златен глобус“ 2016 отличи най-успешните филмови и телевизионни продукции както подобава – с много моден вкус и стилни решения.

Представяме ви дамите, които се откроиха и заслужено влизат в класацията за най-добре облечените актриси.

1. Дженифър Лорънс

Носителката на „Златен глобус“ от тазгодишната церемония впечатли всички с невероятен стил. Красавицата разходи по червения килим дълга вечерна рокля на Christian Dior и събра погледите на всички присъстващи.

2. Ева Грийн

Красавицата Ева Грийн знае, че магнетичният ѝ поглед и устни са най-привлекателните черти. Яркото червено червило идеално завършва фееричната рокля на Elie Saab с многобройни инкрустации и сложни декорации. Със сигурност актрисата изглежда като съвременна принцеса.

3. Оливия Уайлд

Зелените очи на актрисата се подчертават красиво с тъмночервена рокля, изработена от блестящи пайети. Тоалетът е дело на Michael Kors и ясно си личи концепцията за звездна визия на модната къща. V-образното деколте и плътната по тялото кройка подчертават предимствата във фигурата на Оливия Уайлд.

4. Роузи Хънтингтън-Уайтли

Церемонията „Златен глобус“ за 2016 донесе потвърждението за една прекрасна новина – Роузи Хънтингтън-Уайтли е сгодена за своя приятел от пет години – Джейсън Стейтъм. Щастливата красавица впечатли всички гости и с още един добър избор – златната рокля по тялото ѝ, дело на Versace. Цветът подчертава нюансите в косата на модела и светлите ѝ очи.

5. Дженифър Лопес

Латино дивата на няколко пъти е шокирала модните критици със смелите си появи на червения килим или в почти прозрачна рокля, или в странни цветове. Тази година на „Златен глобус“ обаче, нещата изглеждат много по-добре... във всеки един смисъл на думата. Дженифър Лопес се появи в красива рокля на Giambattista Valli. Единствената забележка е дълбоката цепка, която много наподобява на тази, с която Анджелина Джоли влезе в устите на всички през 2015 година.

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари