IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плажна идилия с Бехати Принсло

15 януари 2016 12 30

Карибски начин на живот

Снимка: Tommy Hilfiger

Снимка: Tommy Hilfiger

Макар навън температурите трудно да достигат положителни стойности, модната индустрия се стреми да внася малко топлина и вдъхновение за това, което ни очаква.

Изпреварването на времето ни дава възможност да прегледаме тенденциите за предстоящия сезон пролет-лято 2016 година и да се подготвим още отсега за летните дни.

Темата за островите и морската почивка завладя изцяло подиума на Tommy Hilfiger за актуалния сезон, а сега дойде време да видим и пълната рекламна кампания.

Карибският начин на живот приема американско вдъхновение, чието олицетворение се оказа ангелът на Victoria's SecretБехати Принсло.

Красавицата е придружена от няколко красавеца, за да пресъздаде идеалната лятна почивка пред обектива на фотографа Крейг МакДийн.

Тематично, проектът носи носталгичното име „Wish you were here“ и се характеризира с игриво и много цветно настроение.

Разбира се, няма как да не се отбележи бохемската линия, маркираща предложения – спортно-елегантни макси рокли и бикини с многобройни ленти за презрамки.

„Нашата кампания за пролет-лято 2016 е вдъхновена от безкрайната ваканция на остров. Семейството ми и аз винаги сме обичали Карибите, а остров Мустик конкретно е любимото ни място, на което прекарваме заедно. Този сезон представяме това вдъхновение от „островния живот“ в нашата цветна, младежка кампания с еклектични нотки. Смесихме морските и тропичните влияния със слънчеви палитри и спортни акценти; всичко се върти около релаксираща морска почивка с доза стил“, сподели самият Томи Хилфигър.

Всички кадри с Бехати Принсло в ролята на плажна принцеса можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари