IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво бельо да носите според зодията?

24 януари 2016 13 30

Предложения за всеки знак

Снимка: Victoria`s Secret

Снимка: Victoria`s Secret

Независимо дали всеки ден четете хороскопа си или ви е много трудно да си спомните коя точно беше вашата зодия, не можем да игнорираме характерните черти на вашия знак.

Вие сте родени с тях. Точно преди посрещането на Деня на влюбените, всички мислим за любов и за бельото, с което да изненадаме силните половинки.

Със сигурност няма по-подходящо време да прегледаме връзката между това, което се крие под дрехите и неговото съответствие с характера ни – дали да заложим на консервативна дантела или да акцентираме на секси детайли.

Вижте какво бельо отива на всяка зодия.

Овен

Представителите на тази зодия са енергични и никога не отстъпват. Вие държите да направите впечатление и да заявите позиция, където и да сте. И тъй като червеният цвят символизира сила, заложете на него и сексапилно боди. Това ще ви помогне да подчертаете предимствата на тялото и да прикриете недостатъците.

Телец

Чувствените Телци обичат всичко да бъде красиво и деликатно, затова дантелата е чудесен избор. Комбинациите между материали и наслагването на текстури са добри варианти, а цветът, който ще ви вдъхне самоувереност, е розовото.

Близнаци

Тъй като за Близнаците най-важното е да се забавляват и да разпускат, препоръчително е за тях да се спрат на модели, които привличат погледите. Зеленото е цветът, на който да се спрете, а детайлите с тънки ленти и дръзки завършеци са идеални.

Рак

Емоционалните Раци обичат да се забелязват и този ефект ще бъде постигнат с бяло или сребърно. Тъй като сте чувствителни и хората около вас често са критерий, заслужавате да сте в центъра на вниманието с открояващ се принт.

Лъв

Родените под знака на Лъв се открояват с красиви форми на гърба и именно там трябва да акцентират. Намерете спортен сутиен в силен цвят като оранжевото, нюансът е по избор, и се уверете, че всички ще се впечатлят.

Дева

Преди всичко, Девите са нежни и деликатни и предпочитат да релаксират. За вас не е добро решение да покажете твърде много кожа още в началото – нежна нощница е не по-малко сексапилна от повдигащ гърдите сутиен.

Везни

Везните винаги изглеждат добре в синьо, мразят да бъдат сами и предпочитат материи, които са деликатни при допир с кожа. Какво по-добро за вас от един силует с висока талия, с който няма да искате да се разделите нито през деня, нито през нощта?

Скорпион

Страстният Скорпион трябва винаги да се опитва да комбинира два цвята: тъмночервено и черно. Ако все още не сте сигурни, че това съчетание е за вас, акцентирайте върху нежната дантела и бродериите – ще бъдете изумени.

Стрелец

С цвят на властта, като лилавото, Стрелците трябва да се стремят към бельо, което ще ги отведе на истинско приключение за дълго време. Направете инвестиция в дизайнерски изделия и ще се радвате на красотата им за продължителен период.

Козирог

Преди всичко, родените под знака на Козирог са изискани и професионални. Намерете бельо, което предлага добро структуриране и стабилност, за да го почувствате като ваша втора кожа.

Водолей

Като един истински представител на зодията, вие се чувствате понякога секси и смела, а друг път срамежлива и сдържана. Без значение пред какво се изправяте, винаги ще изглеждате добре в тюркоаз.

Риби

Рибите са игриви и много функционални. Те могат да носят еднакво добре сутиен с бикини и смели принтове. Независимо от това, жизнените нюанси на зелено са правилният избор за цвят. Не може да се отрече, че ще откраднете веднага светлините на прожекторите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )