Благородно завиждахме на Норт Уест от момента, в който разбрахме, че Оливие Рустейн е изработил специално за нея няколко лимитирани изделия.

Мини вариантите на част от най-разпознаваемите силуети на Balmain приобщиха дъщерята на Ким Кардашян и Кание Уест към добре познатата армия на модната къща, част от която е целият клан Кардашян-Дженър.

За радост на всички пораснали и малки фенове на марката, креативният директор Оливие Рустейн обяви първата си детска колекция под лейбъла Balmain.

Новият проект е доказателството за развитието на марката и навлизането ѝ в един определен сегмент на индустрията – детската мода.

Още по темата

Тази смела стъпка идва непосредствено след колаборацията на модната къща с H&M и доказва маркетинговата стратегия за достигане не само до заможния, но и до обикновения потребител, фен на изкуството на дизайнерите.

Оливие Рустейн лично ще отговаря за детските колекции с цел да предостави на най-малките си клиенти емблематичните белези на марката.

Дебютната линия се състои от 55 изделия, предназначени за възрастова група от 6 до 14 години, които се характеризират като мини варианти на най-добрите изделия на модната къща.

Добрата новина идва и с кадри от рекламната кампания, които можете да разгледате в нашата галерия.

Първите предложения за бъдещите малчугани, част от армията на Balmain, ще бъдат достъпни през юни.