IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролет 2016: Тенденции при чантите

22 февруари 2016 07 20

Какво ще е актуално този сезон?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Тази пролет модната индустрия се постара да ни даде вдъхновение за аксесоарите, които да завършат идеално силуета ни.

Горещите и актуални тенденции за чантите са толкова много, че буквално ни се иска да имаме всичко.

Пир от цветове, разнообразни комбинации на нюанси, нови кройки, технологии и забавни форми се нареждат до класическите модели, в които все пак се намира по някой и друг разнообразен детайл.

Независимо от това кой от вариантите ви допада най-много, представяме своеобразен гид, който ще ви даде един добър старт и отправна точка, от която да се ориентирате в актуалните новости, съобразена с представеното на модния подиум.

1. Чанти с ресни

Ресните със сигурност продължават да властват над силуета и аксесоарите и тази пролет. Единствената разлика е, че дизайнерите смело започнаха да залагат на разнообразие в цветове и вече откриваме модели във всякакви нюанси от неон до пастел. Едно е сигурно – постарайте се да имате чанта с ресни, без значение в какви размери, и ще бъдете повече от актуални.

2. Кръгла форма

Да сте „във форма“ тази пролет добива един много по-буквален смисъл, когато става въпрос за аксесоари. Малките клъчове, които имат подвижна верижка или дръжка, се заменят от мини чанти в кръгла форма. Най-новите модели акцентират на разнообразни детайли в метал и бляскави инкрустации.

3. Чанти с верижка

Една истинска рок-звезда живее във всяка жена и тенденциите при чантите за пролет 2016 се опитват да извадят на показ именно нея. Масивните метални детайли са правилният акцент, с който да добавите един буквален блясък в силуета.

4. Бродерии

Майсторството на дизайнерите не се крие само в умението да изработват креативни и интересни модели, а и в метода, по който ги създават. Сложните техники излизат на повърхността за пролет 2016 с чанти, които имитират дантела, бродерии или дори картини. Разбира се, имате пълна свобода с цветната палитра.

5. Мини варианти

Тази пролет традиционните модели идват при нас в умалени варианти и значително по-малко тегло. Това улеснение ни позволява да носим буквално навсякъде любимия си аксесоар. От изчистените форми до структурирани и графични визии, имате голямо разнообразие и възможност за избор според личните предпочитания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари