IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни престъпления: „Грами“ 2016

16 февруари 2016 12 00

Вижте най-зле облечените звезди на церемонията

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Официално се състоя 58-ото поред издание на престижните награди „Грами“. Създадени през 1950 година, те представляват отговора на музикалната индустрия за наградите „Оскар“ и „Еми“.

Престижните отличия се явяват най-голямото признание за един музикант, а блестящите статуетки са истински трофей за всяка колекция на артистите.

Самата церемония, от своя страна, се превърна в дългоочаквано събитие и за модните критици. Червеният килим се явява възможност за креативните артисти от индустрията да покажат, че имат вкус и умело могат да боравят с актуалните тенденции на дизайнерите.

Уви, оказва се, че това понякога е само теория, която никак не е лесно да се приложи на практика.

В крайна сметка, стилистите остават безсилни пред безвкусицата и сбърканата концепция за модерно на звездите.

Представяме ви класацията за най-зле облечените дами на наградите „Grammy“ за 2016 и искрено се надяваме „избраните“ да не се повтарят догодина.

Тейлър Суифт

Приятелката на Калвин Харис редовно присъства в класациите на всякакви модни и не толкова модни критици за най-стилна звезда. Очевидно всяко правило си има своето изключение и получаваме нагледен пример за това. Красивото тяло на Тейлър остава на заден план пред замъгляващите очите ярки нюанси на цикламено и оранжево, които, между другото, никак не стоят в комбинация, дори и да е създадена от Atelier Versace. Твърде късата цепка на полата разкрива повече, отколкото ни се иска да видим, а прическата леко ни връща назад в годините, в които масово се подстригваше „на паница“.

Селена Гомес

Много се говори за качването на килограми на Селена Гомес и нейният пълен отказ да приеме действителността и да се вземе в ръце. Да, оформените дами са привлекателни за някои мъже, но всичко си има граници. Роклята на Calvin Klein очевидно е направена с идеята да превърне дамата, която я носи, в русалка, но тук по-скоро виждаме една прилика с тюлен в пайети. Желателно е при подобна фигура да не се застава до най-слабата певица в индустрията, Тейлър Суифт, защото контрастът далеч не е в полза на Селена.

Лейди Гага

Да, това е Лейди Гага. Да, тя не признава граници. Да, понякога е нужно да се научи на обратното. Певицата се появи на червения килим на наградите Грами в тоалет на Marc Jacobs, който отново изпълни мисията ѝ – да шокира всички и да им създаде проблем с очите. Ярката червена коса очевидно е комбинирана с безумно високи обувки в същия цвят. Никой друг не може да повтори стъпките на Лейди Гага... и по-добре.

Сиара

Певицата, която от своя дебют на музикалната сцена се слави с идеално тяло. Дългите и постоянни тренировки определено дават резултат и Сиара не пропуска повод да покаже това. Да, Сиара, разбрахме, че имаш стегнати и мускулести крака, но в крайна сметка наградите са за принос в музикалната индустрия, а не за визия на културист. Роклята на Alexandre Vauthier е напълно излишна – и без това виждаме почти всичко.

Бела Хадид

Със сигурност „Семейство Адамс“ имат пръст в тази работа. Единственото, което липсва на Бела Хадид към роклята на Alexandre Vauthier Couture е едно черно червило и имаме живата Мортиша. Да, може и да е класика, но понякога има нужда от малко цвят, защото в противен случай виждаме как може една красива жена да изглежда болнава и изтощена от живота. И то на съвсем ранна възраст.

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Janpr ( преди 8 години )
Защо не си намерите някой, който разбира от мода, да пише за рубриката ви?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
V ( преди 8 години )
Тоалетът на Лейди Гага е в памет на Дейвид Бауи и това се вижда ясно от главата до петите. Когато ви наемат да пишете в звездна рубрика, не проверяват ли дали все пак поне малко следите събитията из света?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мария ( преди 8 години )
Как може да казвате че Селена е "тюлен в пайети"?? Как може изобщо да намеквате дори, че е дебела? Не е! Чувства се добре в собствената си кожа и това е най-важното... Трябва да спрете да си изливате злобата по този начин... -Тя е "прекалено" едра, трябва да отслабне.-Тя е "прекалено" слаба, трябва да има някакви извивки, трябва да надебелее.Не, вие сте "прекалено" осъдителни и трябва да спрете! По-добре се погледнете в огледалото преди да пишете подобни гадости, които ако Селена прочете (макар и да няма шанс да стане) ще се почувства ужасно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Златина ( преди 8 години )
В тази статия видяхме,че от най-слаби до тюлени и културисти са били на въпросното събитие. Евентуално да видяхте нещо нормално и красиво или предполагам го виждате само в огледалото? Единственото грозно нещо тук е тази публикация, не и жените за които сте писали.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Гери ( преди 8 години )
Наистина съм потресена от определението Ви за прическа от 90' тип "паница". Само ще кажа, че човек без никакъв естетически усет би написал подобно нещо. Това е една от типовете прически - силмвол на женственост, но какво ли да обяснявам, като едва ли има кой да разбере. "Разбираме само до там, до където ни стига виждането..."
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Geri ( преди 8 години )
Е отдавна не бях чела по -абсурдно описание за женско тяло.. Доста грозно написана статия. Вярно е,че от към вкус за дрехи изброените по-нагоре дами не са се справили добре.. Но вие,скъпи автори на тази боза... " а не за визия на културист" - е сигурна съм,че вие едва ли ще успеете да се похвалите с подобна визия - дори в очите ви да е на култорист .А за Селена - " но тук по-скоро виждаме една прилика с тюлен в пайети." ??????????????А и.... най-слабата, а именно Тейлър може би просто е в близки отношения с г-ца Гомез?? Абе вие *** ли сте - кои ви е разрешил да напишите толкова грозни неща.. Малко ми напомня на жълт вестник.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
az ( преди 8 години )
Защо пишете за тези грозни американки. От българките по-хубави жени няма. По улиците да се разходите, и без да са на" Грами" са по-добре облечени от тези- грозните....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Gigi ( преди 8 години )
Уникална статия!!!Поклон пред публицистичното Ви майсторство!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кристина ( преди 8 години )
Мисля, че прекалявате с "перфектните" пропорции. Селена Гомес изглежда чудесно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар