IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задължителни правила при наслояване на дрехи

25 февруари 2016 07 20

Към какво да се придържаме, за да получим добър ефект

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Модерната жена винаги се познава още от далеч със своята леко загащена риза в панталон, перфектно и същевременно небрежно подгънати ръкави и очевидния подход към обличането.

Обикновено този тип дами се срещат по всякакви официални събития, но никога не носят блестящи тоалети или ярки цветове.

Същите тези модни диктаторки със сигурност знаят, че този сезон всичко се свежда до един конкретен ефект – наслояването на дрехите.

Играта с дължините и асиметричните форми никога не е била по-силна, а както всяка игра, и тази си има своите правила.

Представяме ви какво никога не трябва да забравяме, ако комбинираме компоненти в силуета с различни дължини.

1. Добавете дънково яке

Денимът, тази вечна класика, застава „ръка за ръка“ с ефекта на наслояване. Комбинирайте какъвто и да е топ с по-къса предна част с дънково яке. Можете да завършите с подходящ панталон или пола, а за любителките на ежедневни силуети – завържете краищата на якето или заменете с дънкова риза.

2. Разкрийте слой от пролетта

Тук става въпрос за тези дрехи, които като че носят пролетта в себе си. Това включва всякакви компоненти, изработени с принтове във флорални мотиви и разнообразни комбинации с цветната палитра. Семпла риза, дръзко сако с цветя и отгоре шлифер е чудесен пример за това как да постигнете този ефект.

3. Неутрализирайте „тежък“ принт с класика

„Приземете“ тежките костюми от две части със силни и многобройни принтове, като омекотите с класически компонент. Такъв пример е риза в бяло, черно или тъмен нюанс на синьо.

4. Оставете „процеп“

Добра идея да акцентирате на ефект с наслояване е да оставите отворена връхната дреха. По този начин ще демонстрирате цялостния силует и отделните компоненти, като това дори допълнително мести фокуса.

5. Удължете визуално

Ако сте от по-ниските дами и искате да издължите визуално силуета, залагайте на ефект с наслояване, като започвате от средна дължина. По-дълга жилетка е добро начало – стремете се връхната дреха да бъде до коляно. По този начин оптически ще изглеждате по-високи и ще запазите наслагването на дрехите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари