IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим гащеризон?

23 февруари 2016 07 20

Няколко модни съвета

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Правилното носене на гащеризон не е ядрена физика – можете буквално да го сложите и да излезете директно навън.

Но има няколко тънки хитрини, като правилни аксесоари и подходящи комбинации с други компоненти на гардероба, с които ще издигнете до висота личния си стил.

В момента, носенето на гащеризони е тенденция, която рязко се изкачи на челните места в класациите на модните критици.

Това обаче по никакъв начин не е ограничаващо, тъй като този тип дреха позволява съчетания с други актуални тенденции. Кои са те и как да ги приложим в ежедневието – вижте тук.

1. Сложете колан

Подчертайте женствените форми на тялото с колан на кръста. По този начин фокусът пада върху талията, а за да сте сигурни, че акцентът ще е силен, заложете на аксесоар, който не е твърде семпъл. Модели с капси, метални катарами и блестящи инкрустации са добър вариант.

2. Заложете на монохромното

За да направите впечатление на околните, съчетайте целия си силует с компоненти в един цвят. Изцяло червен гащеризон с червен шлифер със сигурност ще ви открои в добрия смисъл на думата.

3. Сложете поло

Поло яките направиха силно налагане като тенденция върху модния подиум. Все повече дизайнери обръщат внимание на този тип акцентиране на шията в своите колекции и със сигурност трябва да им се доверим. Под гащеризона сложете различен цвят поло и съчетайте с аксесоари.

4. Обуйте ботите

Особено модерни за сезон пролет-лято 2016 са панталоните с широки крачоли. Тази тенденция се слива с актуалните гащеризони и дори се подчертава със 7/8 дължини. За да покажете на всички красивите си глезени, обуйте ботите и смело навън!

5. Цветна схема

Много сполучливи са комбинациите, в които един основен цвят се подчертава с други комбинации. Пример за цветна схема е тъмен гащеризон в синьо и сако, изработено в принт от същия нюанс синьо, бяло и златно, например.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари