IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моден триумф на наградите „Оскар“ 2016

29 февруари 2016 11 40

Кои дами се справиха добре с роклите?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Академията вече награди отличилите се във филмовата индустрия на 88-ата поред церемония „Оскар“.

Златните статуетки зарадваха своите получатели в общо 24 категории, а със сигурност един от запомнящите се моменти е избирането на Леонардо ди Каприо.

Актьорът Крис Рок бе водещ на събитието за втори път, след като дебютира на 77-ата церемония по връчване наградите „Оскар“ през 2005 година.

Освен сълзите от радост и почитането на актьорския талант, червеният килим даде възможност на дамите да демонстрират безупречен моден усет и стил.

Представяме ви най-добре облечените дами, които спечелиха сърцата не само на феновете, но и на модните критици.

Алисия Викандер

Шведската актриса грабна „Оскар“ за Най-добра актриса в поддържаща роля и впечатли всички гости с появата си на червения килим. Красавицата се бе спряла на дълга жълта рокля, дело на Louis Vuitton, с която приличаше изумително много на Бел от „Красавицата и звярът“. Асиметричният модел с блестящи инкрустации подчертава нежния тен на Алисия Викандер и е отлично съчетан с подобни бижута.

Чарлийз Терон

Ако има жена, която се асоциира с изкусителното червено, то това безспорно е Чарлийз Терон. Актрисата, често сравнявана с хамелеон заради умението да се въплъщава изцяло в най-различни образи, зарадва всички свои почитатели като тази година влезе в ролята на фаталната жена на червения килим. Дръзката рокля е дело на Dior Haute Couture.

Лейди Гага

Церемонията по връчването на наградите „Оскар“ тази година ни дава възможност да видим другото лице на Лейди Гага. Изпълнителката, позната с нестандартните си решения по отношение на тоалет, изненада приятно с класически бял костюм на Brandon Maxwell.

Оливия Уайлд

Оливия Уайлд се появи на червения килим в рокля на Maison Valentino, с която определено прилича на богиня. Римският модел подчертава успешно нежната и романтична страна на актрисата.

Джулиан Мур

На всяко едно събитие се откроява дама, залагаща на класическите цветове и кройки. На тазгодишната церемония по наградите „Оскар“ това е Джулиан Мур. Актрисата е облечена в дълга черна рокля, дело на Chanel Haute Couture, на която краищата са своеобразни сребърни акценти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари