IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Sport Depot открива нов магазин в City Center Sofia

10 март 2016 10 54

Магазинът е с изцяло обновена визия и концепция

Sport Depot открива нов магазин  в City Center Sofia

На 11 март (петък) SPORT DEPOT открива нов магазин в City Center Sofia. Магазинът е с изцяло обновена визия и концепция, с площ от 560 кв. м и се намира на етаж 1 на търговския център. Той е 21-вият от веригата за спортни стоки SPORT DEPOT и първият, в който ще се предлагат спортните обувки на американската марка Skechers.

Skechers е глобален лидер сред производителите на спортни обувки с асортимент от над 3000 модела за мъже, жени и деца в две линии – спортно-елегантна и насочена към постигане на по-високи спортни резултати. Заедно с тях клиентите на SPORT DEPOT ще имат голям избор от премиум марки като adidas, Nike, Reebok, Puma, Lotto, Champion, немската марка за туристическа и градска екипировка Jack Wolfskin, световноизвестната словенска марка за туристически обувки Lowa и много други.

Специализирани сектори за спортни облекла и обувки, туристически облекла, обувки и раници, аксесоари за тренировка и фитнес, както и детски сектор ще предложат на клиентите улеснение и удобство при избора и удоволствие от пазаруването.

По случай откриването на магазина на 11, 12 и 13-и март ще има 20% намаление на продукти от новите колекции с марка adidas, Nike, Puma, Reebok, Lotto, Champion, Skechers.

За SPORT DEPOT

SPORT DEPOT е българска компания, официален партньор на европейския гигант в спортната индустрия SPORT 2000 International.

Веригата за спортни стоки има 21 магазина на територията на страната. Онлайн магазинът на SPORT DEPOT www.sportdepot.bg е един от най-посещаваните сайтове за онлайн продажба на спортни стоки у нас.

SPORT DEPOT предлага повече от 100 световноизвестни марки и над 30 000 спортни стоки, разнообразни решения за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за футбол, тенис, волейбол и много други.

За City Center Sofia

Още от откриването му през 2006 година, търговският център е любимо място за динамичните и модерни жители на София. Молът е с най-достъпната локация – с автомобил, с градски транспорт, с метро или пеша.

Всеки месец в CCS се провеждат различни събития, но това което привлича най-много хора е киното Cine Grand. То има уникална концепция, която включва представяне на филми от цял свят, както и холивудски блокбастъри, разбира се.

В лобито на Cine Grand ще намерите уютно кафене с 25 места, VIP зона и луксозен салон с изключително комфортни седалки, уникална звукова система и ултрамодерни екрани от стена до стена.

Концепцията на софийския мол е ориентирана към средния и висок клас марки и удобството на ежедневното пазаруване, като се залага на отличната локация и близостта до квартали с платежоспособно население. В съответствие с това новите наематели в търговския център ще предложат на клиентите примиум концепции. Част от настоящите магазини ще продължат да работят с обновен интериор и асортимент. С посредничеството на Forton/Cushman & Wakefield във финалната си фаза са и преговорите с други големи наематели за City Center Sofia, като до края на годината се очаква да бъдат подписани договори за още 5 000 кв. м с ключови марки от областта на модата и развлеченията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари