IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холивудска среща с бижута

15 март 2016 12 00

Джесика Частейн за Piaget

Снимка: Piaget

Снимка: Piaget

Именно по тази причина от Piaget предприемат тактика за лансиране на ювелирните изделия в акомпанимент на актрисата Джесика Частейн.

Червенокосата звезда е посланик на марката от 2015 година, а сега застава с целия си блясък за новата рекламна кампания на луксозните бижутери.

Последните кадри са дело на професионалния обектив на фотографа Джеймс Уайт и показват акценти от колекцията Extremely Piaget.

Изумрудените колиета, златни часовници, гривни и майсторски изработените детайли по пръстените се съчетават цветово с вечерните рокли в черно и синьо на носителката на „Златен глобус“.

„Вдъхновени от някои от най-красивите и спиращи дъха дизайни в архивите, колекцията Extremely Piaget е ослепително акцентиране върху диаманти, смарагди, сапфири и майсторска изработка на злато, представящо страстта на марката към сияйната и харизматична креативност“, споделиха от Piaget.

Всички кадри от рекламната кампания с холивудската актриса можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари