IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тропически рай в бижута

5 май 2016 07 00

Salvatore Ferragamo в колаборация с Даниела Вилегас

Снимка: Salvatore Ferragamo

Снимка: Salvatore Ferragamo

Ако въпреки топлото време и значително по-дългите дни все още не ви е дошло настроение за почивка и летни страсти, то открихме за вас перфектното вдъхновение.

Разбира се, верни на модните тенденции, екзотичната доза идва под формата на майсторски ювелирни изделия не от кого да е, а от Salvatore Ferragamo и Даниела Вилегас.

Дизайнерката, която през 2008 дебютира със собствена марка, обединява умения с модната къща за създаването на колекция от осем изделия, увековечаващи и възпяващи любовта на Salvatore Ferragamo към природата и пътуванията из екзотични локации.

Тематично, фокусът е поставен върху мотиви от птици, заимствани от емблематичните копринени шалове на модната къща.

„Винаги съм се вдъхновявала от природата. В нея вярвам, от нея се уча и в нея откривам отговори“, сподели самата Вилегас.

„Обръщам се към природата, за да се свържа със света, за да бъда в мир и тя ме прави щастлива. Птицата е символ на свободата. Те се реят в небето. Те са символ на вечния живот“, допълни тя.

Всяко едно от осемте изделия е изработено от италиански златари в сребро с блестящи инкрустации от топаз, аметист, злато или диаманти.

Формите завършват концепцията на предложенията и се характеризират с красиви папагали и дори клетки за птици.

Красивите екзотични бижута можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

nagninodale ( преди 7 години )