IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изпъкнем с обувки?

16 май 2016 06 20

Aquazzura с отговор на този въпрос

Снимка: Aquazzura

Снимка: Aquazzura

Модата и нейните предложения са чудесен начин да преоткрием и изразим себе си пред околните.

Огромното разнообразие в колекциите на дизайнерите за пролет-лято 2016 дава възможност да утвърдим своя стил и да съставим визии, които да материализират духа и индивидуалността ни.

Когато говорим за аксесоари, обикновено те са тази част от силуета, която може да носи най-силен заряд.

Дори и най-обикновената комбинация от бяла тениска и деним се преобразява за секунди с атрактивни обувки или нестандартна чанта.

По отношение на обувките, Aquazzura дават отговор на въпроса как да акцентираме върху перфектния завършек, представяйки колекцията си за пролет-лято 2016.

Линията се характеризира с огромно разнообразие от всякакъв вид модели – от равни балеринки през гладиаторски сандали до обувки на висок ток.

Всяко едно от предложенията е белязано с акценти или детайли, които привличат мигновено погледите.

Ярки цветове, пискюли, дебели връзки, златни плетки, помпони и форми на ананаси са поставени на ключови места по моделите.

Колекцията на италианската марка е вдъхновена от южноамериканския фолклор, а кадрите са заснети на фона на екзотични растения, които допълват основния фокус – обувките.

Всички кадри от рекламната кампания и самите модели от колекцията можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари