IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим червени обувки?

19 май 2016 07 40

Най-любимите комбинации

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Ах, тези червени обувки! Когато искаме да покажем на бял свят фаталната жена, която се крие в нас, обикновено избираме този цвят.

Подсъзнателно асоцииращ се с изкушение и страст, голяма част от жените притежават поне един модел огнени обувки.

Понякога обаче, лесните неща се оказват трудни – особено ако става въпрос за комбинации с дрехи. За да не сбъркате и да подчертаете красотата на обувките, представяме пет съчетания за силуета.

Ето кои са те:

1. Изцяло в бяло

Белият панталон или пола с бял топ е винаги добра идея за топлите дни. Тази комбинация позволява да акцентирате върху красотата на краката с червени обувки. По този начин ще изглеждате добре и ще добавите задължителния моден детайл, върху който да се фокусират околните.

2. Изцяло в черно

Комбинацията от черен панталон или дънки с черен потник е перфектно завършена с червени обувки. Това е вариант, който можете да следвате, без значение дали моделът е на висок ток или равни подметки. Трябва да имате предвид, че можете да експериментирате с материите – черна риза от тюл и нейните прозрачни елементи са страхотен вечерен вариант.

3. Принт с червено

Ако имате рокля с цветен принт, в който се съдържа червено, лесно можете да комбинирате с червени обувки. Съветваме ви да не пренебрегвате факта, че това ще фокусира върху червеното в роклята и можете да използвате техниката и за други нюанси и цветове.

4. Деним и бяло

Класическата комбинация между дънки в тъмната гама на синьо и бяла риза или тениска е добра основа за червените обувки. Не е задължително да носите и червена чанта – по този начин яркият нюанс ще изпъкне още повече.

5. Червен компонент във визията

Ако имате червена пола, която носите с бял топ, но никак не искате да слагате черни или бели обувки, заложете на червеното. Така ще внесете усещане за перфектна комбинация. Не пропускайте важен момент – нюансът на обувките и на полата или другият червен компонент във визията не трябва да се „бият“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари