IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрехите, за които си заслужава инвестиция

18 май 2016 11 00

За какво да похарчите пари без угризения

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Идва времето за обновяване на гардероба и подреждайки дрехите осъзнаваме, че наистина нямаме какво да облечем.

Честно казано, нямаме идея какво сме носили миналата година, но списъкът с компоненти, които да си набавим чрез шопинг, е твърде дълъг.

След кратка равносметка, осъзнаваме, че бюджетът, който ще ни бъде необходим, никак не е малък.

По тази причина съставихме за вас списък с дрехи и аксесоари, за които инвестицията определено си заслужава.

Ето кои са те:

1. Мокасини

Този тип обувки са задължителни за гардероба по няколко причини. Първо, можете да ги носите голям период от време – както през пролетните дни, така и лятото и есента. Второ, моделът им е изключително шик и „носи“ на всякакви комбинации от дрехи и дори рокли за ежедневието.

2. Тренчкот

Тренчкотът е една от най-класическите основи на стилните визии. Винаги са на мода, а освен това са и много практични – тях също можете да ги носите върху всякакви комбинации и са подходящи за всеки стил и индивидуалност.

3. Пръстени

От бижутата, пръстените са най-добрият избор, ако имате ограничен бюджет. Нежното им присъствие върху ръката ви помага да вършите всякакви задачи с лекота и освен всичко останало – с нужната доза стил.

4. Класическа ежедневна чанта

Винаги, когато имате ограничени средства, търсете практичните покупки. Пример за такава е класическата ежедневна чанта. Знаете, че онзи смел клъч в наситени цветове или инкрустации е много красив, но не бихте ходили с него всеки ден на работа, нали?

5. Викторианска блуза

Актуалните тенденции за сезона наложиха всякакви комбинации между материи и различни ефекти. Това нарежда викторианските блузи с „буфан“ ръкави на челно място. Изберете сами дали да заложите само на ефекти или на смели съчетания с бродерии от дантела, например.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари