IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 начина да носим шал

26 май 2016 14 15

Един от задължителните аксесоари

Снимка: Hermes

Снимка: Hermes

Шаловете – аксесоарите, които се конкурират за първото място в класацията за най-любим компонент от силуета на всяка жена.

Огромното разнообразие от артистични дизайни и фини и луксозни материи като коприна и лен позволяват да открием по нещо за всяка индивидуалност и да изразим всяка черта от характера.

Дръзки сте? Заложете на шал с анималистичен принт.

Артистични сте? Смелите принтове и геометрични форми са за вас.

Ако вече сте се спрели на даден модел, идва моментът да решите как точно да го вплетете във визията.

Представяме ви лесни и актуални за сезона начини, по които да носите своя шал.

1. Каубой

За пролет-лято 2016 със сигурност е важно да обърнете шала. Ако преди сте го поставяли на врата и възелчето е било отстрани, то сега е време да го извъртите и да дойде отзад. Предната част застава с триъгълната част надолу и наподобява начина, по който си връзват шаловете каубоите.

2. Колан от шал

Много актуален начин да вържете своя шал е да не го поставяте върху деколтето, а под формата на колан. Комбинирайте класически компоненти за визията и експериментирайте с шалове в дръзки цветове. Завържете края и пуснете страничните краища за допълнителен акцент.

3. Шал вместо колие

Един от креативните и красиви начини да вплетете шал в силуета е да го промените като колие. Това може да стане лесно като просто го пуснете през врата и захванете двата му края отпред с интересна брошка. Можете да увиете или да оставите да пада свободно.

4. Акцент на кръста

Ако сте съчетали вече любимата си пола или панталон с висока талия и красив топ, акцентирайте още повече върху кръста. Завържете точно на границата на полата с блузата и подчертайте красивите си женски извивки. Можете да поставите брошка или дори обикновена катарама от колан за метален детайл.

5. Шал в цветно съчетание

В случай, че искате наистина всичко да е изпипано съвършено по вашата визия, заложете на комбинация между цветовете. Комбинацията от деним, бяла тениска и червено сако, например, ще бъде абсолютно завършена с червен шал, който е в същия нюанс като сакото. Тази техника може да се прилага за абсолютно всеки един от компонентите на гардероба ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари