IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес е новото лице на Louis Vuitton

21 юни 2016 07 40

Певицата в рекламна кампания за есен-зима 2016

Снимка: Louis Vuitton

Снимка: Louis Vuitton

Ако сте фен на Селена Гомес и следите не само нейното творчество, но и появите ѝ на червения килим, то със сигурност сте забелязали, че певицата често залага на творческите предложения на Louis Vuitton.

Съвсем естествен ход на събитията е модната къща да оцени предпочитанията на своята голяма фенка и да наеме 23-годишната звезда за свой проект. Е, така и стана.

Louis Vuitton обявиха Селена Гомес като ново рекламно лице за кампанията си към предложенията за есен-зима 2016.

Кадрите са дело на известния фотограф Брус Уебър и представят брюнетката в кожено яке с чанта на модната къща като основен акцент или свежата ѝ визия непосредствено преди полет, постигната със спортна рокля с поло яка, обувки на платформа и емблематичната чанта с монограм.

Успоредно с кадрите, заснети навън, като контрапункт се явяват и студийни снимки, на които Селена Гомес позира редом до група професионални модели.

Цялата група в рекламната кампания е облечена в последните предложения на марката, сред които кожени червени панталони с лак, комбинации от класическо черно с бяло и леопардов принт върху чантите.

Всички кадри от новия проект за есен-зима 2016 можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари