IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Висша мода 2016: Надграждане

15 юли 2016 12 20

Какво представиха от Viktor & Rolf?

Снимка: Marcus Tondo / Indigital.tv

Снимка: Marcus Tondo / Indigital.tv

Обикновено във висшата мода се представят вдъхновения от няколко типа – нещо ново, нещо старо, върнато от архивите или комбинация от двете.

От Viktor & Rolf със сигурност са известни с това, че обикновено показват нещо ново, невиждано, креативно и определено нестандартно.

Старите техники, новите материи, едни и същи модни къщи с нови дизайнери, стари силуети и нови интерпретации – всичко това се преплита в едно в колекцията за висша мода есен 2016 на модната къща.

Виктор Хорстинг и Ролф Сноерен трансформираха компоненти от старите си колекции в една съвсем нова линия.

Вместо да се яви ретроспекция, висшата мода за есен 2016 на дизайнерите е по-скоро използване и игра на пропорциите при ежедневните базови дрехи, допълнени с акценти от различни материи, обем, къдри и декорации.

По време на ревюто се виждат силуети от първата им колекция „Hyères“ от 1993 година. Друго напомняне за миналото е облицовката в червен тюл, която по никакъв начин не може да бъде сбъркана – колекцията „Red carpet“.

Восъчните багри на флоралните платове от колекция пролет-лято 2015 допълниха панталоните, част от предложенията на вече закритата им марка за мъжка мода „Monsieur“.

Но дизайнерите не изглеждаха решени да доказват своите технически умения по конструиране на дрехи по простата причина, че работата им е достатъчно красноречива и доказва това.

Всички нестандартни предложения от колекцията висша мода есен 2016 на Viktor & Rolf можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари