IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 модни трика за дами с големи гърди

20 юли 2016 09 00

Няколко идеи според фигурата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ако сте надарени от природата с голяма гръдна обиколка, най-честите проблеми с дрехите, които срещате, обикновено са през лятото.

Това е времето, в което е възможно дори малко да завидите на дамите с по-малки размери.

Те носят плътно прилепнали рокли в ежедневието си и успяват да си намерят удобни дантелени сутиени без проблем.

Разбира се, пазаруването на бельо е само половин спечелена битка – остава въпросът какви дрехи ви отиват.

Представяме ви отговора на този въпрос под формата на 5 модни съвета.

1. Подчертайте извивките

Ако има нещо, което трябва да се научите, то със сигурност е да обичате тялото си такова, каквото е. За целта, подчертайте най-големия ви плюс – вашите извивки. За да направите това, просто е необходимо да се съсредоточите в дрехи, които имат воали или къдри на ключовите места.

2. Райе

Възползвайте се от морските тенденции и вдъхновения на сезона и заложете на хоризонтално райе. Най-добре е то да бъде поставено върху горната част от силуета ви. По този начин ще внесете баланс на обемната гръдна обиколка.

3. Баланс

Друга идея за балансиран силует е комбинацията между плътно прилепнала по тялото рокля, съчетана с обемно яке. Тъй като бялото е един от водещите цветове за пролет-лято 2016 – експериментирайте с него като основа и надграждайте с контрастен нюанс за якето.

4. Рокля „прегърни ме“

Един от най-красивите модели рокли са особено подходящи за дамите с голяма гръдна обиколка. Ако обичате кройки тип „прегърни ме“ за рокля, задължително съчетайте с V-образно деколте. По този начин ще подчертаете извивките и ще балансирате големия размер на гръдната обиколка.

5. Флорални елементи и ръкав „камбана“

Един от водещите трикове за красив силует на големи гърди е да отнемете акцента и да пренасочите фокуса. Това става лесно чрез красиви флорални принтове и формата на обемните ръкави тип „камбана“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

джон ( преди 7 години )
Дамите с голям бюст не трябва да правят нищо особено. Носете по-големи деколтета и всичко ще е наред.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
petia.peteva.18 ( преди 7 години )
Всеки от тези съвети е подходящ за дами с кушовидна форма на тялото (по-голям ханш и по-малка гръдна обиколка). Жените с голям бюст е препоръчително да избягват хоризонталното райе, ръкавите тип "камбана" и всичко останало от описаното от Вас, за да не се акцентира върху дисбаланса, а да се стремят към придаване на обем в долната част на тялото и подчертаване на талията.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар