IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обратно на училище: Тенденции за есен 2016

6 септември 2016 10 45

Кои са компонентите, които е добре да имаме

Снимка: Wildfox

Снимка: Wildfox

Дори и да не ви предстои връщане към училище скоро, това не значи, че не можете да извлечете и внесете ползите от хубавите години и в настоящето.

Не е нужно да преговорите някой и друг урок или да си намерите бележника, а просто да се възползвате от училищния стил за есенния гардероб.

Почерпете се с вдъхновение от миналото и не забравяйте, че понякога новото е наистина добре забравеното старо.

Представяме ви една от водещите тенденции за есен 2016, училищния стил, и как да го имплементирате в настоящия си гардероб.

1. Рокля тип „първи ден в училище“

Една от вечните класики е карираната рокля с висока яка, която често се среща в модернизиран вариант с обемна панделка, връзваща се около врата. Истината е, че този тип рокли са наистина страхотен избор, защото са едновременно стилни и много удобни.

2. Раница

Няма ученически гардероб, който да е напълно завършен, без в него да има раница. Ако в миналото са били пълни с тетрадки и учебници, то днес ги заменяме с качествени материали, значително по-малки размери и ги пълним с козметика и най-нужното за деня на една съвременна жена.

3. Спортни обувки

Класическите маратонки бяха много удобни за целодневни игри, но това не значи, че след определена възраст трябва да ги оставите в шкафа. Едни красиви спортни обувки ще ви направят много по-модерна и съвременна, без значение с какво се занимавате.

4. Поло тениска

Тази есен, поло тениските се завръщат с пълна сила в гардероба. За да бъдете едновременно в час с тенденциите и практични във визията, заложете на модели с цип на яката.

5. Открояващи се чорапи

Няма нищо по-сладко от елегантна дама, разкриваща въображението си чрез... чорапи. При огромното разнообразие на модели, с които разполага пазара, направо си е грехота да не се възползваме.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари