IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 цвята, които отиват най-много на брюнетки

3 септември 2016 13 30

Какво да облечем, ако сме с тъмна коса?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Русата коса може и да „хваща“ светлината, но брюнетките имат една плътност и богатство на пигмента, които не могат да се подминат с лека ръка.

Как да подчертаем именно тези предимства на тъмната коса? Просто последвайте нашия цветен гид, състоящ се с най-доброто от пастелните и ярките цветове.

Ясно е, че и цветът на кожата е голям фактор, но да се фокусирате върху цветовете, които отиват на косата също е добро начало.

Създайте контраст, за да изпъкнете както с дреха, така и с прическа.

1. Дръзки цветове – ярко розово

Ако сте от дамите, които обичат да оставят впечатление и запомнящо се присъствие в съзнанието на околните и по някакво съвпадение сте брюнетка, то ярко розовите нюанси са именно за вас. С тях ще акцентирате едновременно на косата и на тоалета си.

2. Тъмни нюанси на синьо

Това е един от цветовете, които стоят добре както на блондинки, така и на брюнетки. Традиционният нюанс подчертава именно богатите цветове на брюнетките, без да добавя остро усещане във визията.

3. Пастелно жълто

За разлика от блондинките, които се сливат с пастелните нюанси на жълтото, брюнетките създават красив и мек контраст. Смело заложете на този цвят, без значение дали сте светла брюнетка или от най-тъмните.

4. Бяло или беж

Тъмната коса на брюнетките са страхотна отправна точка за контраст на чистотата при белите цветове и дори малко по-тъмните им нюанси на беж. Ако кожата ви е една идея по-тъмна, комбинацията ще е наистина много добра.

5. Червено

Класическото и изкусително червено е много подходящо за блондинки, но стои наистина страхотно на брюнетки. Можете да изберете от по-ярките нюанси или да заложите на бордо за по-величествено излъчване.

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари