IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмица на модата: Ню Йорк с Томи Хилфигър

12 септември 2016 09 45

Модната къща и нейното ревю

Снимка: Tommy Hilfiger

Снимка: Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger представиха своето ревю, отворено за медии и почитатели на марката в Ню Йорк.

Символизираща нова ера в демократичната мода, линията е издържана изцяло в концепцията на „Виж сега. Вземи сега“.

Новата ера за модната къща започва с разчупване на старите правила за ревютата и даване на пълен достъп до колекцията есен 2016 и капсулната колекция в колаборация с Джиджи Хадид.

Погледът е насочен към емблематичния почерк със спортно, рок и характерно американско вдъхновение.

Игрите с пропорциите и материите са способът, с който се акцентира върху детайли. По отношение на колаборацията с Джиджи Хадид, самият модел е световен посланик на женските линии, включващи дрехи, обувки, аксесоари, слънчеви очила, часовници и парфюм.

Разбира се, предложенията се явяват симбиоза между иконичния почерк на модната къща и личния стил на супермодела.

На ревюто видяхме топмодели като Шанел Иман, Тейлър Хил, Сара Сампайо, Хейли Болдуин, Стела Максуел и други.

„Това е нова ера за Tommy Hilfiger. Ние нарушихме старите правила на ревютата, защото дадохме достъп до колекциите Hilfiger Есен/Зима 2016 и TommyxGigi на присъстващите още по време на шоуто. Това са златните ни хитове, представени в нов стил и светлина в ерата на дигиталните устройства. Залагаме на класиката, която изградихме през последните 30 години – морска, спортна и рок енд рол тематика и ѝ дадохме младежки полъх. Променихме пропорциите и материите на дрехите, за да изпъкнат техните детайли. Морската тематика се допълва с уличния стил. Колекцията е вдъхновена от Джиджи Хадид и е създадена да бъде носена спрямо личните предпочитания. Това е шоу, което винаги съм искал да създам – мода, която е близо до хората.“, сподели самият Томи Хилфигър.

Кадри от ревюто и скици на Джиджи Хадид можете да видите в нашата галерия, а тук е и ексклузивно видео от цялото ревю.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VajteSddMO0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари