IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 5 съвета на Кейт Мос за кариера на супермодел

23 октомври 2016 12 00

Как да станем като нея?

Снимка: David Yurman

Снимка: David Yurman

Кейт Мос е един от най-разпознаваемите, снимани и обсъждани супермодели в световен план.

Тя е покорила всички възможни върхове в модната индустрия и което е по-важното – спечелила е сърцата на милиони фенове от всички точки на Земята.

Тя има повече корици във Vogue от когото и да е, а сега, след като разкри, че има планове да създаде своя собствена агенция, Кейт Мос споделя най-важните съвети за изграждането на стабилна кариера като супермодел.

Ето кои са те

1. Изберете си работата внимателно

„Трябва да внимавате. Както актьорите казват: „Ти си точно толкова добър, колкото и последният ти филм“. Същото е и с модата“, споделя Кейт Мос.

2. Имайте търпение

„Имате нужда от много търпение, защото понякога отнема много време да ви снимат. Трябва да седнете и да оставите да ви направят прическа и грим, или каквото искат, а това понякога може да отнеме часове.“

3. Предложете им нещо уникално

„Трябва да отидете на работа и да се уверите, че когато отидете на фотосесия, ще си тръгнете и те ще искат пак да работят с вас, защото просто сте зашеметили конкуренцията“, разказва Кейт Мос.

4. Не си тръгвайте, преди да направите кадъра

„Винаги се уверявам, че не си тръгвам от работата преди да направя желания кадър. Това си е нещо мое. Никога няма да бъда човек, който работи от 9 до 17. Ако се наложи да остана повече, за да направим кадъра, ще остана“, съветва супермоделът.

5. Бъдете отборен играч

„Хората обичат да работят с хора, вместо да работят за тях. Аз работя с марки с различен капацитет, като Naked Cashmere, защото те виждат, че съм на творческа вълна.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
... ( преди 7 години )
taka i triabva . ina4e e imitacia 4e raboti6 pravilno
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар