Наближава този дългоочакван момент от годината, в който всички ангели от Victoria's Secret се събират на едно място, за да минат по модния подиум с емблематичните крила и да създадат истински спектакъл – годишното ревю на марката.

Докато ние все още имаме много въпроси като например дали ще участват Кендъл Дженър и Джиджи Хадид и кой ще носи емблематичния Fantasy Bra на стойност милиони долари, имаме сигурна информация за едно – локацията!

Още по темата

Тази година, за първи път в историята на марката, ревюто-спектакъл на Victoria's Secret ще пренесе най-красивите жени в модната столица Париж.

Супермоделите се насочват към Града на светлините и съобщиха новината със специално видео, в което се вижда, че дори са стегнали багажа си.

Моделите, които ще видим, включват ветеранките Адриана Лима, Алесандра Амброзио и Лили Олдридж, а компания ще им правят новите лица Елза Хоск, Жасмин Тукс, Жозефин Скривер, Лаис Рибейро, Марта Хънт, Роми Стридж, Сара Сампайо, Стела Максуел и Тейлър Хил.

До момента спектаклите – ревюта на марката обикновено се състоят в Ню Йорк, като изключение е представянето в Лондон през 2014 и Кан през 2000 година.

Голямата вечер на Ангелите е насрочена за 5 декември, когато ревюто ще се излъчи по CBS.

Докато ние броим дните до заветната дата, можем да се насладим заедно на новото видео на Victoria's Secret.