IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Christian Louboutin – изкуство в чанта

9 ноември 2016 12 40

Марката представи специален модел минодиера

Снимка: Christian Louboutin

Снимка: Christian Louboutin

Част от колекцията за пролет-лято 2017, чантата „ShoePeaks“ е вдъхновена от сериала „Туин Пийкс“ на Дейвид Линч.

Минодиерата е изработена от две на брой обувки от емблематичния модел „So Kate“, преплетени една в друга и създаващи сюрреалистична форма.

Артистичният подход включва иконичните за дизайнера елементи от червени подметки, имплементирани в чантата – нещо, което я прави колкото изделие на модата, толкова и произведение на изкуството.

Вътрешната част на клъча е изработена от телешка кожа и брандирана с логото на марката, което е характерно за всички модели обувки на Christian Louboutin.

Завършеците включват дискретен клипс в задната част и подвижна златна верижка за дръжка, с която можете да носите чантата както на рамо, така и през тялото.

Чантата „ShoePeaks“ е достъпна в метален вариант в златно и класическо черно, а цената ѝ е 3500 долара – нито повече, нито по-малко.

Красивата чанта на Christian Louboutin, съчетаваща в себе си едновременно актуални модни тенденции и изкуство можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари