IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дизайнерката на Мишел Обама отказа да облича Мелания Тръмп

22 ноември 2016 06 00

Тя призова другите да последват примера ѝ

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Моделиерът с френски произход Софи Теале, чиято клиентка бе Мишел Обама, отказа да работи с новата първа дама на САЩ Мелания Тръмп. Намерението си тя коментира на страницата си в Twitter.

„Марката Sophie Theallet е против дискриминацията и предубежденията. Имигрантите имат бъдеще в тази страна. Аз получих възможност да осъществя мечтите си. Докато обличах първата дама Мишел Обама в продължение на 8 години бе чест за мен“, пише дизайнерката.

В същото време Теале отбелязва, че като човек, борещ се за „разнообразието, индивидуалните свободи и уважение към живота на другите“, тя не смята да облича или по какъвто и да е начин да сътрудничи на съпругата на бъдещия държавен глава.

„Риториката, расизмът, сексизмът и ксенофобията, развявани от нейния мъж в хода на президентската кампания противоречат на ценностите, които ме ръководят в живота“, заяви моделиерът и призова колегите си да последват нейния пример.

На 11 ноември първата дама на САЩ Мишел Обама се срещна с Мелания Тръмп. По информация на медиите, те поговорили за възпитанието на децата, а също Обама я развела из президентския апартамент.

Както отбелязва изданието The Washington Post, на срещата се усещала атмосфера на неловкост. Все пак Обама взе активно участие в избирателната кампания на Хилари Клинтън и обвини съпруга на Мелания в неспособност да управлява страната.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

елементарно ( преди 7 години )
Как какво ще правите? Който е хвърлял пари, за да го видят подут тук и там, ще следи за гаранционния срок и ще спазва стриктно инструкцията за безопасност.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Доналд ( преди 7 години )
Анонимен ( преди 7 години )
Силиконът е толкова тяло, колкото очилата или бастунът.Модите често са твърде вредни - голи кръстове, голи колене. ...Лекарите и фармацевтите няма да обеднеят.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Видяхме аполоновото тяло на Мелания. И в лице е ъгловата. Красотата е относително понятие. Според мен Хилари Клинтън е по- женствена като външен вид.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Мелания си е облечена от природата с грация,красота,прекрасно тяло и интелигентност,не и трябва някаква си Теале да я прави да изглежда на жена!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
"Имигрантите имат бъдеще в тази страна". Дизайнерката май е пропуснала, че Мелания е именно имигрантка. Всъщност, отказала е да съдейства на имигрант в утвърждаването му (по-точно й) във "Великата Демокрация". Да оставим настрана слуховете, че кръщелното име на Мишел всъщност е Майкъл.))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар