IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 задължителни принципа за перфектен гардероб

24 ноември 2016 14 00

Какви са те?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Някога заставали ли сте пред препълнения гардероб с мисълта, че притежавате всичко и не можете да се сетите какво да си купите и въпреки това нямате какво да облечете?

И ние също, затова смятаме, че някъде по пътя си с модните решения грешим.

Точно навреме покрай шопинг сезона, дойде моментът да си припомним отново някои от основните принципи за наистина функционалния гардероб, който да ни е от полза за всеки повод.

Ето топ 5 на задължителните принципи, които трябва да спазваме, ако искаме да имаме перфектен гардероб.

1. Качество

Много по-добра инвестиция във времето е да си купим нещо качествено, което ще можем да носим поне няколко сезона. Забравете евтините и много на брой компоненти от визията.

2. Разнообразие

Стремете се към микс от класически компоненти във визията и съчетавайте с нови и актуални тенденции. Разнообразието е ключово, защото помага за много и различни визии.

3. Форма и функционалност

Вашите дрехи трябва да имат основно две характеристики – да са практични и красиви. Добре е да можете да се движите в тях и от това да не зависи това как ще изглеждате.

4. Варианти

Изпълнете гардероба си с изделия, които можете да облечете спокойно за няколко събития, комбинации и дори сезони. По този начин ще сте подготвени за всичко по всяко време.

5. Идентичност

Вашите дрехи трябва да бъдат отражение на вашия личен стил, характер и образ. Не забравяйте, че те трябва да отразяват вас, а не обратното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари