IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 10 на мъжките коледни пуловери

8 декември 2016 12 00

Празнично настроение с дрехи

Снимка: Amazon

Снимка: Amazon

Настъпването на празничния период задава един определено забавен тон на облеклото.

Ако оставим настрани официалните силуети за посрещането на Нова година, то Коледа идва с духа на домашния уют и закачките.

Тематично, един от начините да създадем истинска Коледа, са веселите пуловери.

Тези, които са абсолютно отдадени на традицията, не биха отказали да ги носят, а ако познавате такъв човек, който не притежава пуловер, може би това е добра идея за подарък.

1. Пуловер с динозавър

Няма как да не отбележим, че задължителните цветове трябва да бъдат червено и зелено. Това е идеално предложения за господа, които обичат да изпъкват с нестандартен прочит в своя силует. Закачливите динозаври определено ще привлекат всеки поглед и успоредно с това ще направят Коледа 2016 незабравима.

2. Класическият пуловер

Този тип коледен пуловер се характеризира с класическо изобразяване на тематични елементи като елени, елхи, снежинки и други. Можете да експериментирате смело с цветовите комбинации за максимално настроение.

3. Winter is coming... с пуловер

Много мъже са фенове на игралния филм Game of thrones и ето, че могат да комбинират интересите си с Коледа. Разнообразието от модели коледни пуловери предоставя дори варианти с Дядо Коледа върху трона от сериала.

4. Нека силата бъде с теб!

Продължаваме с филмовите вдъхновения и с малко търсене, намираме мъжки пуловер не с кого да е, а с Дарт Вейдър. Героят от Star Wars идеално пасва на празничното облекло, защото все пак добрият празник се крие в доброто настроение.

5. Коледна камина

Домашният уют понякога се крие в топлината, както в буквалния, така и в преносния смисъл. Ако нямате как да внесете огъня в дома си, то изберете коледен пуловер с изобразена камина.

6. Елф на пуловера

Огромното разнообразие от коледни пуловери предлага много варианти, между които да изберем най-забавния модел. Едно от разпространените изображения е на елф, който идеално пасва на празничната забава.

7. Еднорог

Митичните същества, като еднорозите, идеално пасват върху фон, наподобяващ коледна близалка. С такъв модел определено ще акцентирате върху магическата част на дългоочаквания празник.

8. Котка

Сърдитите котки са доста предпочитани за основен акцент върху коледните пуловери. Защо? Защото са много забавни, особено облечени като елф. Колкото по-сърдита е котката, толкова по-добре.

9. Модерната Коледа

Ако сте фенове на нетрадиционните и модерни интерпретации на класическите празници, то със сигурност Дядо Коледа и Рудолф каращи джип ще ви хареса.

10. Видеоигра

Знаем, че много мъже са големи фенове на различни видове игри, затова ако се чудите как да представите това на околните без думи, или ви трябва идея за подарък за човек, отговарящ на това описание, то пуловерът с изобразен Дядо Коледа в сцена от игра е за вас.

Снимки: Amazon

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

BUH ( преди 7 години )
Пълна изгъзица, тоя който мисли че тия пуловери стават за носене спокойно може да се гръмне.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар