IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 причини да си купите пола в метален цвят

12 януари 2017 13 20

Тенденция, която ще продължи

Снимка: Zara

Снимка: Zara

От вече поне два сезона откриваме нещо общо между кадрите на звездите – поли под коляното с метални цветове и е лесно да разберем защо.

Тези компоненти от визията, често съдържащи и бродерии, са идеалният начин да внесем малко блясък в ежедневието без да рискуваме да загубим женствените си форми.

Какъвто е случаят с повечето тенденции, първи Gucci ни запознаха с новата любов на всички дами, пристрастени към модата.

Ако все още се чудите дали сте достатъчно смели да обзаведете гардероба си с една такава, ето ви няколко причини да го направите със сигурност.

1. Практични са

Едно от най-големите предимства на този тип поли е, че противно на всичките ни очаквания, отиват на всякакви комбинации. Чудите се с какво да съчетаете пуловера в беж? Нека бъде златиста или дори бронзова пола.

2. Подчертават

Една от най-големите заблуди относно полите със средна дължина под коляно е, че обезформят тялото. Всъщност истината е точно обратна – подчертават и внасят силна доза женственост.

3. Спортен дух

Най-важното предимство на модата е, че всичко е позволено. Можете спокойно да комбинирате пола в метален нюанс с равни обувки и обикновена тениска. В интерес на истината, тази комбинация ни е любима заради своето удобство и стил.

4. Удобство

Понякога ставаме жертви на своята собствена суета и често буквално страдаме. Неудобните, но красиви дрехи ни карат да правим компромиси, които полата в металически нюанси никога няма да ни причини. Удобна и лесна за обличане – тя винаги е добър избор.

5. Акцент

Ако искате да изглеждате толкова добре, че всички да се възхитят или просто търсите начин да бъдете забелязани, то смелата пола в златно, сребърно или бронзово са най-добрият избор за вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари