IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 неща, които никога да не изхвърляте от гардероба

17 януари 2017 08 40

Вижте кои са те

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всички имаме нужда от основно почистване на гардероба, преди да започнем с покупките. По този повод – направете си един пълен списък с нещата, които искате да запазите.

На първо място трябва да бъдат нещата, които пазят специални спомени за вас или изделията, които искате да наследят вашите деца.

Преди да изхвърлите някоя дреха, помислете дали след това няма да съжалявате.

Събрахме за вас на едно място топ 7 на нещата, които никога, ама никога не трябва да изхвърляте.

1. Първата дизайнерска покупка

Всички знаят какво неописуемо щастие е закупуването на първото дизайнерско изделие. За повечето това е плод на много месеци спестявания. Без значение колко се променя стилът ви от времето, в което сте купили първото си дизайнерско изделие, не го изхвърляйте. Оставете го като пример за това как сте сбъднали една мечта.

2. Винтидж тениски

Колекцията от ретро тениски или такива от концерти ще ви потрябват някой ден. Можете да ги носите докато спите или да ги комбинирате с дънки за уикенда. За щастие, през няколко сезона модата им се връща, така че се придържайте към тях.

3. Дрехи, които имат сантиментална стойност

Брошката, която баба ви подари, суитшърт от университета и шапката от баща ви са неща, които имат сантиментална стойност и за нищо на света не трябва да ги изхвърляте.

4. Любимите дънки

Може и да търсим нови модели дънки, но винаги се връщаме към този един чифт, който ни е най-любим. Той се откроява с кройка, която винаги ни стои добре и мека материя, която обичаме да комбинираме с всичко. Не ги изхвърляйте – никога не знаете кога ще ви потрябват пак.

5. Коженото яке

Коженото яке е едно от тези изделия, които изглеждат все по-добре с всяка година. Достатъчно трудно е да намерите такова, което да ви отива и да ви е по джоба, затова, когато го намерите, не се отказвайте от него. Много по-трудно е да се сдобиете с такова, отколкото си мислите.

6. Изделия от пътувания

Някои хора колекционират картички или магнити, но за истинските любителки на модата, най-ценно е модното изделие.

Без значение дали са широки панталони, които си взехте от малък местен пазар или традиционни странни обувки, пазете ги. Те не просто пазят спомена от пътуванията ви, но и заслужават специално място в гардероба ви.

7. Изделия, които бихте искали да предадете на дъщеря си

Най-добрата причина да не изхвърлите нещо е ако искате да го оставите за дъщеря си. Това може да е сватбената ви рокля или някое колие, което е много специално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари